Η Emma Compton ενώνει το Cincinnati Bengals ως το πρώτο GC

Emma Compton, ο οποίος αποφοίτησε από το νομικό σχολείο μόλις πριν από δύο χρόνια, προσχώρησε στο Cincinnati Bengals ως τον πρώτο γενικό σύμβουλο της ομάδας.

Μεγαλώνοντας στο Σινσινάτι, ο Compton είπε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι “ένας ανεμιστήρας” και είχε “πάθος για αυτή την ομάδα. … αλλά είναι σε θέση να διαμορφώσει δύο διαφορετικά πάθη μου στον αθλητισμό και ο νόμος είναι φοβερό και είδος σουρεαλιστικού. ”

Ο Compton πραγματικά διέθετε για την ομάδα ενώ ήταν προπτυχιακός φοιτητής στο Πανεπιστήμιο του Cincinnati. Στη συνέχεια πήγε στο Πανεπιστήμιο του Νομικού Νομίου, όπου αποφοίτησε το 2020 και στη συνέχεια προσλήφθηκε ως συνεργάτης στο Keating Muething & Klekamp.

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Emma Compton, ο οποίος αποφοίτησε από το νομικό σχολείο μόλις πριν από δύο χρόνια, προσχώρησε στο Cincinnati Bengals ως τον πρώτο γενικό σύμβουλο της ομάδας. Μεγαλώνοντας στο Σινσινάτι, ο Compton είπε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι “ένας ανεμιστήρας” και είχε “πάθος για αυτή την ομάδα. … αλλά είναι σε θέση να διαμορφώσει δύο διαφορετικά πάθη…

Leave a Reply

Your email address will not be published.