3 Οφέλη από την εσωτερική ποδηλασία

Είναι επίσημα χειμώνα, τουλάχιστον εδώ στο βόρειο ημισφαίριο. Αυτό δείχνει μικρότερες ημέρες και ψυχρότερες θερμοκρασίες. Το αποτέλεσμα: λιγότερες ώρες ημέρας για οδήγηση και συνθήκες τόσο ψυχρές που συχνά είναι απλά πάρα πολύ κρύο να ασκεί έξω έξω. Προσθέστε σε αυτή τη βαριά κυκλοφορία και πιθανό πάγο και χιόνι, και θα φτάσετε γρήγορα σε ένα συμπέρασμα: το χειμώνα, η εσωτερική εκπαίδευση είναι συχνά η μόνη λειτουργική λύση.

Η εσωτερική ποδηλασία είναι ζεστή και ασφαλής. Υπάρχει φως και μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στην απόλαυση ενός βίντεο και να ακούσετε τις αγαπημένες σας μελωδίες. Θα παραδεχτώ ότι όταν ήμουν νεότερος εκπαιδευτές στο σπίτι δεν ήταν ποτέ η πρώτη μου επιλογή, αλλά με το πέρασμα του χρόνου, η τεχνολογία έχει βελτιωθεί δραματικά. Οι έξυπνοι εκπαιδευτές προσφέρουν διαφορετικά επίπεδα αντίστασης και τα μαθήματα περιστροφής και τα διαδραστικά προγράμματα κρατούν το μυαλό σας κατειλημμένο κατά τη διάρκεια μιας εσωτερικής διαδρομής. Όταν έρχεται σε αυτό, η εσωτερική ποδηλασία έχει γίνει πολύ πιο ικανοποιητική (και σας επιτρέπει να αποκομίσετε πολλά περισσότερα οφέλη) από ό, τι στις παλιές μέρες. Εδώ είναι τρία οφέλη από την εσωτερική ποδηλασία:

1. Κάψατε πολύ περισσότερες θερμίδες (σε λιγότερο χρόνο)
Σε έναν εκπαιδευτή στο σπίτι, πετάτε όλη την ώρα, επειδή δεν υπάρχουν σήματα κυκλοφορίας ή σημάδια διακοπής. Δεν υπάρχουν επίσης κατώτεροι όπου μπορείτε να ακυρώσετε, όπως μπορείτε κατά τη διάρκεια ενός κατηφορικού τμήματος μιας οδικής διαδρομής. Αυτό κάνει την οδήγηση σε εσωτερικούς χώρους πολύ πιο αποτελεσματική όταν αφορά την καύση θερμίδων. Μπορείτε να κάψετε πολύ περισσότερες θερμίδες σε έναν εκπαιδευτή στο σπίτι από ό, τι στο δρόμο την ίδια χρονική περίοδο στο ίδιο επίπεδο έντασης.

2. βελτιώνετε το εγκεφαλικό επεισόδιο του πεντάλ σας
Η κατάρτιση σε εσωτερικούς χώρους είναι ένας καταπληκτικός τρόπος για να βελτιώσετε το εγκεφαλικό επεισόδιο του πεντάλ σας. Λαμβάνοντας υπόψη ότι δεν βγαίνετε ποτέ από τη σέλα, αποφεύγοντας τα ανηφορικά κομμάτια του υπαίθριου εδάφους που φυσικά σας αναγκάζουν να βγείτε από το κάθισμά σας, πεντάλ σχεδόν όλη την ώρα. Έχοντας να επαναλάβετε την ίδια κίνηση – μια ισορροπία μεταξύ της ώθησης του πεντάλ κάτω με το ένα πόδι ταυτόχρονα, τραβάτε το πεντάλ με το άλλο πόδι σας – δημιουργεί ένα μοτίβο κίνησης που σας επιτρέπει να ασκείστε φυσικά και να εξομαλύνετε το εγκεφαλικό σας. Έχοντας αυτό το ζωτικό κίνημα που κυριαρχεί κατά τους χειμερινούς μήνες θα κάνει τις εξωτερικές βόλτες τόσο πολύ πιο εύκολο να έρθει η άνοιξη. Μόλις επιστρέψετε στο δρόμο, το σώμα σας θα θυμηθεί το ίδιο

3. Δημιουργείτε μια διδακτική στιγμή
Θα ήταν συγκλονισμένοι πόσο μεγάλο είναι το αντίκτυπο που μπορεί να έχει η υγιής πρακτική σας σε άλλους. Στην περίπτωσή μου, η ποδηλασία σε εσωτερικούς χώρους μου δίνει την ευκαιρία να δείξω στα παιδιά μου τι κάνει ο μπαμπάς για τα προς το ζην. Βλέποντας με ποδηλασία πάντα τους εμπνέει να πηδούν στον εκπαιδευτή και να προσπαθήσω να οδηγήσω το ποδήλατό μου. Μερικές φορές, για διασκέδαση, τοποθετώ τα ποδήλατά τους στον εκπαιδευτή στο σπίτι. Μου αρέσει να συμμετέχω στην οικογένειά μου. Ακόμα και η σύζυγός μου ενώνει. Δεν υπάρχει τρόπος να οδηγήσει στο Lycra σε μια ομάδα στο δρόμο, αλλά, στην ιδιωτικότητα του σπιτιού μας, μπορέσαμε να απολαύσουμε την εσωτερική ποδηλασία ως οικογένεια.

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα περάσουν πολλές ώρες σε εσωτερικούς εκπαιδευτές, οπότε ο στόχος δεν θα πρέπει να είναι να δημιουργήσει την αντοχή ή τη βασική σας μίλια. Αντίθετα, επικεντρωθείτε στο εγκεφαλικό επεισόδιο του πεντάλ σας, κάποια ένταση και εκπαιδεύστε το σώμα σας για να προσαρμοστεί. Η εύρεση ενδιαφέροντων τρόπων για να διατηρήσετε την ποδηλασία σας ισχυρή το χειμώνα δείχνει ότι θα αισθανθείτε τα οφέλη μόλις φτάσει η άνοιξη.

Αυτές οι πληροφορίες αφορούν μόνο εκπαιδευτικούς σκοπούς και δεν προορίζονται ως υποκατάστατο της ιατρικής διάγνωσης ή θεραπείας. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε αυτές τις πληροφορίες για τη διάγνωση ή τη θεραπεία ενός προβλήματος ή κατάστασης υγείας. Πάντα να ελέγχετε με το γιατρό σας πριν αλλάξετε τη διατροφή σας, αλλάζοντας τις συνήθειες ύπνου σας, λαμβάνοντας συμπληρώματα ή ξεκινώντας μια νέα ρουτίνα γυμναστικής.

Τζένς Βόιτς

Ο πρεσβευτής του Fitbit Jens Voigt είναι πρώην επαγγελματίας ποδηλάτης που υπηρετεί επί του παρόντος ως ειδικός στην ομάδα του Trek Factory Racing. Ο Jens αγκαλιάζει τον πόνο και τις ζωές από το σύνθημα: “Σκάσε τα πόδια!” Κάποτε οδήγησε 20 χιλιόμετρα στην εκδρομή De France σε ποδήλατο παιδιού. Ο Jens έχει έξι (ναι, έξι!) Παιδιά και ζει στη Γερμανία.

Είναι επίσημα χειμώνα, τουλάχιστον εδώ στο βόρειο ημισφαίριο. Αυτό δείχνει μικρότερες ημέρες και ψυχρότερες θερμοκρασίες. Το αποτέλεσμα: λιγότερες ώρες ημέρας για οδήγηση και συνθήκες τόσο ψυχρές που συχνά είναι απλά πάρα πολύ κρύο να ασκεί έξω έξω. Προσθέστε σε αυτή τη βαριά κυκλοφορία και πιθανό πάγο και χιόνι, και θα φτάσετε γρήγορα σε ένα συμπέρασμα:…

Leave a Reply

Your email address will not be published.