Η SFIA διορίζει δαπάνη Patterson ως New Chief Business Policeman

Η Ένωση Αθλητικών & Φυσικών Γυμναστήριο (SFIA) ανακοίνωσε την επίσκεψη του Expense Patterson ως Διευθυντής Επιχειρήσεων της SFIA, αμέσως. Ο Patterson προηγουμένως υπηρέτησε ως αντιπρόεδρος της επιχειρηματικής διαφήμισης καθώς και στρατηγικών λογαριασμών στην Security OPSEC.

“Ο Bill Patterson παρέχει μια νέα και έξυπνη προσέγγιση στο μέλλον της SFIA καθώς ο οργανισμός μας εξελίσσεται κατά τη διάρκεια αυτής της απαράμιλλης περιόδου”, δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της SFIA, Tom Cove. “Ο Bill έχει το τέλειο σύνολο δεξιοτήτων καθώς και την εμπειρία για την εισαγωγή νέων έργων καθώς και προγραμμάτων, διευρύνει και εμβαθύνει την υπηρεσία μας στις εταιρείες μελών της SFIA, καθώς και την ανάπτυξη των αθλημάτων καθώς και της βιομηχανίας φυσικής κατάστασης”.

Ο Patterson πέρασε τα τελευταία 17 χρόνια στο OPSEC Security, παίζοντας αναπόσπαστη λειτουργία στη διαφήμισή τους καθώς και στην ομάδα διαχείρισης πωλήσεων. Εκτός από την προώθηση της ψηφιακής ύπαρξης της εταιρείας, καθώς και των ροών εσόδων, ο Patterson προηγουμένως υπηρέτησε ως αντιπρόεδρος της OPSEC Security για την παγκόσμια αδειοδότηση, όπου ήταν υπεύθυνος για το εμπορικό σήμα καθώς και για την ασφάλεια της ευγένειας των πελατών αδειοδότησης της OPSEC, συμπεριλαμβανομένων των MLB, NFL, NBA, NHL, , NASCAR, Learfield Licensing, NYC & Company, δύσκολο Rock Café, καθώς και πολλοί άλλοι. Η εμπειρία του με τα αθλητικά πρωταθλήματα καθώς και με άλλους σημαντικούς παίκτες στην αθλητική αρένα, εκτός από τις συνδέσεις που κατασκευάστηκαν καθ ‘όλη τη διάρκεια αυτής της περιόδου, είχε ως αποτέλεσμα την ίντριγκα του Patterson καθώς και το επιτόκιο για τον αθλητισμό καθώς και τη βιομηχανία φυσικής κατάστασης.

“Η αξιοποίηση της σημαντικής εμπειρίας του, καθώς και πολλές ιδέες, τα έξοδα θα βοηθήσουν την SFIA να αναπτύξουν ισχυρότερες συνδέσεις στην αγορά καθώς και να πληκτρολογούν νέες συνδέσεις ευρύτερα”, δήλωσε ο πρόεδρος της SFIA Dan Arment. “Είμαστε θετικοί στην ικανότητά του να φέρουμε πιθανότητες καθώς και έννοιες που ενισχύουν την αγορά τώρα καθώς και στο μέλλον”.

Αφού έλαβε τα πτυχία του Bachelor και Master στο Virginia Tech, η 25χρονη καριέρα του έχει καλύψει τις αγορές της λιανικής βελτίωσης των σπιτιών, των άμεσων διαφημιστικών εταιρειών καθώς και των παιχνιδιών βίντεο με υποχρεώσεις, όπως διαφήμιση, μάρκετινγκ, άμεση μεταφορά, επικοινωνίες, προγράμματα πιστότητας, , διαχείριση μάρκας καθώς και διαχείριση πωλήσεων.

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Η Ένωση Αθλητικών & Φυσικών Γυμναστήριο (SFIA) ανακοίνωσε την επίσκεψη του Expense Patterson ως Διευθυντής Επιχειρήσεων της SFIA, αμέσως. Ο Patterson προηγουμένως υπηρέτησε ως αντιπρόεδρος της επιχειρηματικής διαφήμισης καθώς και στρατηγικών λογαριασμών στην Security OPSEC. “Ο Bill Patterson παρέχει μια νέα και έξυπνη προσέγγιση στο μέλλον της SFIA καθώς ο οργανισμός μας εξελίσσεται κατά τη…

Leave a Reply

Your email address will not be published.