Το καλύτερο σνακ ποτέ

Είχα το μερίδιό μου από τις αποτυχίες του μαγειρέματος. Είμαι ένα “μαθαίνοντας με το να κάνω” κάπως πρόσωπο, οπότε η δοκιμή και το λάθος είναι αναπόφευκτο. Σήμερα υπήρχε πολύ περισσότερο λάθος από ό, τι θα ήθελα.

Έχω φτιάξει τραγικές τηγανίτες και μπισκότα και πιάτα ζυμαρικών. Αλλά, συνήθως δεν καίνω τα πράγματα πέρα ​​από την αναγνώριση. Μέχρι απόψε, όταν προσπάθησα να φτιάξω κελύφη Tostada.
Τα πιο πρόσφατα βίντεο μου

Δοκιμή αντισωμάτων Covid 19
Πήρα τη δοκιμή αντισωμάτων Covid19. Δείτε πώς πήγε και τα αποτελέσματα!

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 5 λεπτών, 19 δευτερόλεπτα

Επόμενο
Athleta Running Shorts Review.mp4
08:21

Ζω
00:00
08:21
05:19

Έβαλα κίτρινες τορτίγες καλαμποκιού σε ένα φύλλο ψησίματος και τα έβαλα σε φούρνο 400 μοιρών.

Στη συνέχεια, πήρα την προσοχή και κατέστρεψα τη βάση του din-din μου.

Αποτυγχάνω. Σημαντική αποτυχία. Για να το θέσω στο πλαίσιο: Πρόκειται για ένα μη καυσαρά τσιπ Tortilla πάνω από μια πολύ καμένη τορτίγια καλαμποκιού.

Τα καλά νέα είναι ότι είχα έναν λόγο να φάω δημητριακά και το καλύτερο σνακ για δείπνο αντ ‘αυτού.

Ω, αν δεν γνωρίζετε – το καλύτερο σνακ είναι ποτέ φρυγανισμένο με PB (ή AB) και ολοκληρώνεται με τσιπ σοκολάτας.

Τοποθετήστε το στο φούρνο μικροκυμάτων για λίγα δευτερόλεπτα για να αφήσετε τα τσιπ σοκολάτας να ληφθούν και στη συνέχεια να προετοιμαστείτε για να ντρέψετε τον εαυτό σας. Η αμηχανία θα προέρχεται από…

1.) Η PB και η λιωμένη σοκολάτα κολλημένη στα δόντια σας. Και στα χέρια σας. Και στο μέτωπό σας όταν καθαρίζετε τα μαλλιά από τα μάτια σας…

2.) Τα ακατάλληλα στεναγμοί της ευχαρίστησης στη γεύση αυτού του σνακ. Δεν νομίζω ότι μπορώ πλέον να κοιτάξω τους γείτονές μου στο μάτι.

και

3.) Η συνειδητοποίηση ότι αγαπάτε τώρα ένα σνακ πολύ περισσότερο από τη δική σας μητέρα. Συγγνώμη μαμά.

Ένα πολύ περισσότερο πράγμα – φροντίστε να προετοιμάσετε αυτό το σνακ σε μια πλάκα χαρτιού επειδή δεν θα θέλετε να χάσετε το πλύσιμο χρόνου πιάτα. Θα επιστρέψετε για πολύ περισσότερα μόλις τελειώσετε με αυτό.

Πριν βιώσω έκσταση μέσω ενός καλύτερου σνακ που είχα ποτέ μια σαλάτα για μεσημεριανό γεύμα. Είναι κάπως αντι-κλιμακωτό σε σύγκριση.

Με μια πίτα επειδή συχνά οι αγορές ώθησης λειτουργούν.

Και πήρα κάλτσες συμπίεσης! Δεν είχα τρέξει σήμερα, οπότε δεν μπορώ πραγματικά να δώσω μια κριτική. Τους δοκιμάζω μόνο επειδή δεν είχαν το μέγεθός μου και έπρεπε να πάω κάτω. Θα κάνω blog για αυτά όταν τα χρησιμοποιώ πραγματικά;

Ερώτηση: Ποιο είναι το “καλύτερο σνακ”;

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

Είχα το μερίδιό μου από τις αποτυχίες του μαγειρέματος. Είμαι ένα “μαθαίνοντας με το να κάνω” κάπως πρόσωπο, οπότε η δοκιμή και το λάθος είναι αναπόφευκτο. Σήμερα υπήρχε πολύ περισσότερο λάθος από ό, τι θα ήθελα. Έχω φτιάξει τραγικές τηγανίτες και μπισκότα και πιάτα ζυμαρικών. Αλλά, συνήθως δεν καίνω τα πράγματα πέρα ​​από την αναγνώριση.…

Leave a Reply

Your email address will not be published.