Φοβάμαι να μην τρέξω

Είμαι τρομοκρατημένος να μην τρέξω. Σήμερα το πρωί βρισκόμουν στο φράχτη για τη γιόγκα σε σχέση με το τρέξιμο για τη σημερινή άσκηση. Θα μπορούσα να έχω πάρει μια τάξη γιόγκα στις 7 το πρωί, ωστόσο δεν θα μπορούσα να τρέξω. Ήμουν τρομοκρατημένος για να μην τρέξω, έτσι έκανα μια απόφαση να τρέξω ένα απλό 3 μίλια το πρωί, καθώς και να πάω σε μια τάξη γιόγκα μετά τη δουλειά σήμερα. Έτσι, παίρνω και τα δύο! Αλλά, είναι ο τύπος τραγικού που αισθάνομαι σαν να απαιτείται να τρέχω. Είμαι εξαρτημένος.

Μετά το 3 miler μου επέστρεψα, καθώς και τεντώσαμε λίγο, ενώ απολαμβάνω ένα infomercial για το SodaStream. Θέλω ένα τόσο κακό! SodaStream άνθρωποι ακούτε; Οποιοσδήποτε τύπος μηχανών που απαιτείτε να κατεβείτε από τα χέρια σας;
Τα πιο πρόσφατα βίντεο μου

Μάσκα προσώπου για τρέξιμο ή περπάτημα έξω συμβουλές
Face Mask Ιδέες για το τρέξιμο ή το περπάτημα έξω κατά τη διάρκεια της επιδημίας του κορώνα. Πρέπει να φορέσετε μια συμφωνία με τη μάσκα καθώς και τις καλύτερες επιλογές για τους δρομείς.

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 7 λεπτών, 15 δευτερόλεπτα

Επόμενο
Ημέρα Εκπαίδευσης Μαραθωνίου 5
04:34

Ζω
00:00
08:21
07:15

Έκανα πίτουρα βρώμης κολοκύθας για πρωινό. Για κάποιο λόγο ήταν απλά εντάξει. Πιστεύω ότι δεν το ένιωθα σήμερα το πρωί. Είμαι σε ένα πρωινό. Τίποτα δεν φαίνεται υπέροχο όταν πηγαίνω να φάω, οπότε καταλήγω να κάνω μια παλιά στάση, καθώς και να μην το απολαύσετε. Πάω να ιδρύσω μερικές νέες έννοιες σήμερα, οπότε αυτό δεν συμβαίνει για άλλη μια φορά αύριο.

Είμαι εξαιρετικά εκστατικός για τη γιόγκα σήμερα! Θα δοκιμάσω τη γιόγκα 2, οπότε ελπίζω ότι δεν είναι τόσο σκληρό!

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

Είμαι τρομοκρατημένος να μην τρέξω. Σήμερα το πρωί βρισκόμουν στο φράχτη για τη γιόγκα σε σχέση με το τρέξιμο για τη σημερινή άσκηση. Θα μπορούσα να έχω πάρει μια τάξη γιόγκα στις 7 το πρωί, ωστόσο δεν θα μπορούσα να τρέξω. Ήμουν τρομοκρατημένος για να μην τρέξω, έτσι έκανα μια απόφαση να τρέξω ένα απλό…

Leave a Reply

Your email address will not be published.