Τρία σαλάτα σάλτσας καθώς και Fitbloggin Friday

Πρώτα, θα ήθελα να πω ευχαριστώ στον Meghann για τη λήψη του Vegas στον κτηνίατρο σήμερα το πρωί

Πρωταπριλιά!!! Καταλαβαίνω ότι όλοι σας πιάστηκαν για την φάρσα του Απριλίου Fool, ωστόσο ένα άτομο εξακολουθεί να έχει ένα υπέροχο γέλιο από αυτό; Κάπως επιθυμώ να φροντίσω για λίγο τη Maddie, είναι τόσο χαριτωμένη!
Τα πιο πρόσφατα βίντεο μου

High Achiever – Μεγάλη Ακούστε Βιβλίο Αναθεώρηση
Υψηλή επιτυχία από την Tiffany Jenkins Book Review. Γρήγορη αξιολόγηση του νέου απομνημονεύματος της διπλής ζωής του εξαρτημένου φαρμάκου. check out από τον συγγραφέα.

Εύκολο βιβλίο για να ακούσετε ενώ τρέχετε, τρώτε ή οτιδήποτε άλλο κάνουν οι άνθρωποι.

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 6 λεπτών, 12 δευτερολέπτων

Επόμενο
Η τρέχουσα ιδέα παραμένει υγιής κατά τη διάρκεια της επιδημίας Covid19
02:25

Ζω
00:00
08:21
06:12

Δεδομένου ότι ο Meghann είναι σε FL καθώς και όλοι, έπρεπε να πάρω Vegas στον κτηνίατρο. Ο κτηνοτρόφος του κτηνιάτρου του κτηνιάτρου είχε μια πραγματικά μεγάλη στιγμή να τον επιθεωρήσει. Είναι ένα γατάκι καθώς και απίστευτα αξιολάτρευτο καθώς και περίεργο.

“Γεια! Το όνομα μου είναι Σαμ! Θέλετε να γίνετε φρενί;

Vegas: “Όχι. Πηγαίνετε με τον τρόπο μου, με κρίνετε! ”

“Pleeeeeeeez ??!?!?!! Εσείς μυρωδιά γνήσια ωραία. ”

«Αν δεν είσαι ο φρενίτιδας μου, θα καθίσω σε ya…»

“Θα μείνω εδώ όλη την ώρα αν εγώ hafta!”

Vegas: “Θα σε κόψω τον Σαμ. Φύγε!”

Ας δηλώσουμε ότι δεν ήταν ένας αγώνας που έγινε στον ουρανό γατάκι
www.nataliedee.com

Μέσα από το πρωί ήθελα ένα πορτοκαλί, ωστόσο το πρώτο αποξηραμένο. Ευτυχώς, το Bachelor #2 ήταν απίστευτα ζουμερό

Επίσης, έτρωγα μερικές υπέροχες πιπεριές ενώ τρέχουν τα πράγματα.

Ήμουν δελεασμένος για να πάρω ψάρια tacos για μεσημεριανό γεύμα θεωρώντας ότι έχω τυχαία λαχτάρα τους, ωστόσο κατανοώ ότι πρέπει να φάω μερικές από τις μεγάλες ποσότητες δημιουργίας που έχω πάρει αντ ‘αυτού.

Αυτή η σαλάτα έχει 3 σάλτσες: χούμους, κέτσαπ καθώς και καυτή σάλτσα βουβάλου. Πρόκειται για ένα τριπλό κίνδυνο συνδυασμό της γευστικότητας.

Είναι Fitbloggin Παρασκευή !!!

Σήμερα μιλάω στο Matt από αθλητή χωρίς κρέας. Πιστεύω ότι ο Matt είναι ένας εξαιρετικός blogger, δρομέας καθώς και συγγραφέας. Μόλις πρόσφατα εξέτασα το ηλεκτρονικό του βιβλίο Ο οδηγός χορτοφαγίας για να κατακτήσει τον πρώτο μαραθώνιο εδώ.

Έχει προσληφθεί για τη Βοστώνη σε ένα σχέδιο διατροφής που βασίζεται σε φυτά, καθώς και πραγματικά οδηγεί το παράδειγμα σε αυτό το πεδίο. Προφανώς, είμαι οπαδός

1. Ακριβώς πόσο καιρό έχετε blogging / γιατί ξεκινήσατε;

Δεν ξεκίνησα αθλητή κρέατος σχεδόν πριν από δύο χρόνια. Ήμουν αληθινά σε μαραθώνιους, καθώς και υπερ-επικεντρωμένος στην προκριματική για τη Βοστώνη, καθώς και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, έκανα μια απόφαση για ειλικρινείς και ευεξίας για να πάω χορτοφάγος. Πραγματικά δεν κατάλαβα ακριβώς πώς θα το έκανα να λειτουργήσει, ωστόσο σκέφτηκα ότι υπήρχαν ότι υπήρχαν πιθανότατα άλλοι στο ίδιο ακριβώς σκάφος, θα ήταν διασκεδαστικό να ξεκινήσω έναν ιστότοπο για ό, τι έμαθα.

2. Ποιο θέμα μιλάτε στο Fitbloggin;

Μιλώ για τη βελτιστοποίηση του κινητήρα περιήγησης. Για όσους δεν γνωρίζουν, αυτή είναι η μέθοδος να κάνεις πράγματα για να φτιάξεις τον ιστότοπό σου καθώς και άρθρα που απευθύνονται σε μηχανές περιήγησης, για να εξασφαλίσουμε ότι οι επισκέπτες σας ανακαλύπτουν αντί να πρέπει πάντα να τους ανακαλύψετε. Είναι όλα εξαιρετικά μη-sneaky καθώς και απολύτως ειλικρινής-το σημείο είναι απλώς να το κάνετε όσο το δυνατόν πιο αφαίρεση για να περιηγηθείτε σε κινητήρες για τα πράγματα σας, καθώς και να τους δείξετε ότι είστε εμπιστευμένοι ως εξουσία στην εξειδικευμένη σας θέση.

3. Γιατί πιστεύετε ότι αυτό είναι ένα κρίσιμο θέμα;

Λοιπόν, η κυκλοφορία στο διαδίκτυο μπορεί να είναι σημαντική – πολλοί άνθρωποι την ημέρα ακόμη και όταν ο ιστότοπός σας είναι αρκετά καινούργιος, καθώς και χιλιάδες όταν έχετε λίγο περισσότερο περιεχόμενο. Έτσι, σας ελευθερώνει όσο εστιάζετε στην παραγωγή εξαιρετικού υλικού αντί να προσπαθείτε να σχολιάσετε 100 blogs καθημερινά για να φτάσετε στους ανθρώπους στον ιστότοπό σας. καθώς και είναι πραγματικά κορυφαία κυκλοφορία ιστού, αν κατατάσσεστε καλά για λέξεις -κλειδιά που αναφέρονται στον ιστότοπό σας. Οι μεγάλες προσφορές ανθρώπων παίρνουν την περιήγηση στο διαδίκτυο για περίεργους όρους που πραγματικά δεν ισχύουν για το κοινό που ψάχνουν, καθώς και είναι σχεδόν άχρηστο. Ωστόσο, όταν έχετε τους ανθρώπους να ψάχνουν για τα κατάλληλα πράγματα καθώς και να ανακαλύψετε τον ιστότοπό σας, είναι πιθανό να παραμείνουν για λίγο, καθώς και να εγγραφείτε.
Ένα άλλο εξαιρετικό πράγμα για την περιήγηση στο διαδίκτυο είναι ότι είναι μια νέα παρτίδα ανθρώπων που ανακαλύπτουν το ιστολόγιό σας κάθε μέρα. Έτσι, αν έχετε κάτι που πουλάτε, για παράδειγμα, παίρνει μεγάλες προσφορές νέων ματιών όλη την ώρα, όχι μόνο το ίδιο ακριβώς πλήθος ανθρώπων που είναι άρρωστοι από το γήπεδο σας. Εκτός από όλους αυτούς τους ειδικούς επισκέπτες είναι κάτι που οι διαφημιζόμενοι θεωρούν επίσης χρήσιμες.

4. Εάν πήγατε στο Fitbloggin πέρυσι – ποιο ήταν το προτιμώμενο μέρος σας; Ή τι είστε πολύ εκστατικοί για το Fitbloggin φέτος;

Είμαι πραγματικά εκστατικός για να ικανοποιήσω τους συγγραφείς του blog στην υγεία και την ευεξία, καθώς και τη φυσική εξειδίκευση. Μέχρι φέτος, δεν είχα πραγματικά ικανοποιήσει πολλούς συγγραφείς blog αυτοπροσώπως, ωστόσο, θεωρώντας ότι έχω ξεκινήσει, είμαι εθισμένος! Είναι πάντα διασκεδαστικό να συνδέεστε με τους ανθρώπους που έχω “γνωρίσει” στο διαδίκτυο για ένα ή δύο χρόνια.

5. Οτιδήποτε άλλο πρέπει να καταλάβουμε για εσάς ή το ιστολόγιό σας;

Λοιπόν, όπως εγώ το είδος της πολιτείαςD Πάνω, πρόκειται για την πραγματοποίηση αθλημάτων αντοχής σε μια χορτοφαγική ή βέγκαν δίαιτα. Ωστόσο, θα ήθελα να δηλώσω ότι είναι αρκετά διαφορετικό από πολλά ιστολόγια υγείας και ευεξίας-συνθέσω μόνο 2-3 άρθρα την εβδομάδα, καθώς και δεν χρησιμοποιώ το Foodbuzz ή οποιοδήποτε είδος διαφημίσεων. Έτσι, ακόμη και αν το υλικό δεν σας ενδιαφέρει, ίσως να σκέφτεστε να ελέγξετε μόνο για να δείτε μια διαφορετική μέθοδο να κάνετε πράγματα από ό, τι είναι κοινό στη θέση μας. Επίσης, εστιάζω πολύ στην οικοδόμηση μιας καταχώρισης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου καθώς και στην αποστολή μεγάλων προσφορών του μεγάλου υλικού με αυτόν τον τρόπο, ξεκινώντας από ένα e-course για την εκπαίδευση με βάση τα φυτά-αν θέλετε να το επιθεωρήσετε, μπορείτε να ενδείξετε εδώ.

Ελπίζω να σας δούμε όλους στο Fitbloggin!

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

Πρώτα, θα ήθελα να πω ευχαριστώ στον Meghann για τη λήψη του Vegas στον κτηνίατρο σήμερα το πρωί Πρωταπριλιά!!! Καταλαβαίνω ότι όλοι σας πιάστηκαν για την φάρσα του Απριλίου Fool, ωστόσο ένα άτομο εξακολουθεί να έχει ένα υπέροχο γέλιο από αυτό; Κάπως επιθυμώ να φροντίσω για λίγο τη Maddie, είναι τόσο χαριτωμένη! Τα πιο πρόσφατα…

Leave a Reply

Your email address will not be published.