4 rut-busting Concepts Workout για να δοκιμάσετε τώρα

κάνοντας ακριβώς την ίδια προπόνηση ημέρα-in καθώς και day-out είναι πολύ περισσότερο από το μυαλό μούδιασμα-μπορεί επίσης να παράγει ένα οροπέδιο φυσικής κατάστασης. “Όταν κάνετε το ίδιο ακριβώς πράγμα και πάνω, το σώμα σας πρόκειται να χρησιμοποιηθεί σε αυτό, καθώς θα φτάσετε σε ένα σημείο όπου δεν βλέπετε πλέον βελτίωση ή αλλαγή”, δηλώνει ο Lacey Stone, μια προσωπική φυσική ικανότητα Εκπαιδευτής γυμναστικής στο Λος Άντζελες, CA.

“Τότε θα παρατηρήσετε όλες αυτές τις κινήσεις που όταν φαινόταν δύσκολη τώρα αισθάνονται εύκολα, οι αριθμοί στην κλίμακα μπορεί να σταματήσουν να μετακινούνται τη μέθοδο που θα θέλατε, καθώς και ξαφνικά είναι πολύ απλούστερο να χτυπήσετε το snooze Αντί να πηδάει έξω από το κρεβάτι για μια πρωινή προπόνηση », λέει.

Ακούγεται οικείο? Ήρθε η ώρα να κουνήσετε τη ρουτίνα σας! “Αυξήστε τον αριθμό των ημερών την εβδομάδα που ασκείτε ή το χρονικό διάστημα που το κάνετε, ενισχύστε το επίπεδο έντασης σας ή δοκιμάστε μια εντελώς νέα δραστηριότητα!” προτείνει πέτρα. Ακριβώς εδώ είναι τέσσερις έννοιες προπόνησης για να δοκιμάσουν τώρα.

Εάν συνήθως κάνετε γιόγκα… δοκιμάστε kickboxing
Μεγάλη για τη βελτίωση της αντοχής του πυρήνα, της ισορροπίας, καθώς και της ψυχικής ευελιξίας, το σώμα ωφελεί την οποία αναπτύξατε στη γιόγκα θα σας προσφέρει επίσης ένα πλεονέκτημα στο δαχτυλίδι. Η διάτρηση, το κλοτσιές, καθώς και η κτύπημα καθώς και η ύφανση εμπλέκουν τους κοιλιακούς μυς σας με νέους τρόπους, καθώς και παράγει έντονη αντίκτυπο καρδιο που βοηθά στο σώμα σας πολύ περισσότερες θερμίδες – τόσο μακρά, muffin top! Αναζητήστε μαθήματα kickboxing στα Studios Martial Arts καθώς και γυμναστήρια κοντά σας ή να σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία όπως το ClassPass, το οποίο σας επιτρέπει να δοκιμάσετε μεγάλες προσφορές διαφόρων τάξεων τύπων καθώς και στούντιο φυσικής κατάστασης στην περιοχή σας για μια καθορισμένη τιμή.

Εάν συνήθως επιλέγετε μια βόλτα… δοκιμάστε το Parkour
Ο κόσμος είναι το πρόγραμμα πρόκλησης όταν μέθοδος Parkour! Στην επόμενη βόλτα ή τρέξτε, ρίξτε μια νέα ματιά στα πράγματα κατά μήκος της διαδρομής σας. Πηγαίνετε επάνω καθώς και πάνω από το περίπτερο στην επόμενη διασταύρωση! Περιστρέψτε τον εαυτό σας, καθώς και πάνω από αυτό το πάγκο στάσης λεωφορείου! (Ίσως παύση για ένα ζευγάρι tricep βυθίζεται ενώ είστε εκεί!) Crawl κάτω από ένα φράχτη αντί να περπατάτε γύρω από αυτό! Το Parkour ενισχύει την ευελιξία καθώς και την ευελιξία, καθώς και παράγει εκρήξεις έντασης κατά τη διάρκεια της ρουτίνας σας με τα πόδια ή τρέχει, καίγοντας πολύ περισσότερες θερμίδες – παρόμοια με το HIIT. Επιπλέον, είναι απλώς συνηθισμένη διασκέδαση!

Εάν συνήθως παίρνετε μια τάξη καρδιο… δοκιμάστε Pilates
Δεν θα χάσετε τα οφέλη φυσικής κατάστασης με την υποβάθμιση της ταχύτητας της επόμενης κατηγορίας άσκησης. Στην πραγματικότητα, προσθέτοντας μια συνεδρίαση Pilates με βάση το Mat- ή με μεταρρυθμιστή στην τακτική ρουτίνα σας μπορεί να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε (και πυρκαγιά!) Μύες που ίσως έχετε χάσει σε μαθήματα βημάτων ή χορευτικών αεροβικών. Το Pilates ενισχύει τους μυς του πυρήνα σας καθώς και μπορεί να ενισχύσει την ευελιξία καθώς και την ποικιλία της κίνησης. Σκεφτείτε να ξεκινήσετε με μια συνεδρία που βασίζεται σε ματ-τείνουν να δαπανούν λιγότερο καθώς και το στοιχείο εκφοβισμού είναι χαμηλό για τους αρχάριους.

Εάν χρησιμοποιείτε συνήθως μηχανές βάρους… δοκιμάστε προσωπική εκπαίδευση
Η συζήτηση με έναν επαγγελματία μπορεί να πάρει τη φυσική σας ικανότητα στο επόμενο επίπεδο. Ακόμα και μόνο μία ή δύο συνεδρίες θα σας βοηθήσουν να βρείτε νέες κινήσεις, να ενισχύσετε τη φόρμα σας, καθώς και να αρχίσετε να βλέπετε σημαντικά αποτελέσματα. Επιπλέον, η δυνατότητα να αναπηδήσετε τους στόχους σας από έναν επαγγελματία μπορεί να είναι τόσο καθησυχαστικό όσο και κίνητρο. Οι μεγάλες προσφορές των γυμναστηρίων προσφέρουν μια εντελώς δωρεάν προπόνηση ή επιτόκια προεξόφλησης για τα μέλη, επομένως επιθεωρήστε το περιφερειακό σας Club Health and Wellness. Ή αναζητήστε δέσμες στο Groupon, LivingSocial, καθώς και άλλες υπηρεσίες της ημέρας.

Χρειάζεστε πολύ περισσότερη έμπνευση προπόνησης; Είτε αρχίζετε να ασκείτε είτε θέλετε να τοποθετήσετε το τερματισμό πίσω στη ρουτίνα σας, πάρτε αυτό το σύντομο κουίζ για να ανακαλύψετε ένα νέο σχήμα καθώς και να αναζωογονήσετε το σχέδιο φυσικής σας ικανότητας!

Αυτές οι πληροφορίες είναι για ακαδημαϊκές λειτουργίες μόνο καθώς και δεν εννοείται ως υποκατάστατο της ιατρικής διάγνωσης ή θεραπείας. Δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτές τις πληροφορίες για να διαγνώσετε ή να αντιμετωπίσετε ένα ζήτημα ή την κατάσταση υγείας και ευεξίας. Επιθεωρήστε πάντα τον γιατρό σας πριν μεταβάλετε τη διατροφή σας, μεταβάλλοντας τις συνήθειες του ύπνου σας, λαμβάνοντας συμπληρώματα ή ξεκινώντας μια νέα ρουτίνα φυσικής κατάστασης.

Kimberly Daly Farrell

Η Kimberly Daly Farrell είναι ο διευθυντής του Fitbit. Ένας εξουσιοδοτημένος εκπαιδευτής υγείας και ευεξίας, καθώς και αυτοδιαγνωσμένος εξαρτημένος, η Kimberly εξέτασε την ολοκληρωμένη διατροφή καθώς και έχει ολοκληρώσει τρεις μαραθώνιους. Έχει προηγουμένως κρατήσει συντακτικές θέσεις σε σχήμα, αίγλη, γυμναστήριο, καθώς και περιοδικά καθαρισμού σπιτιών.

κάνοντας ακριβώς την ίδια προπόνηση ημέρα-in καθώς και day-out είναι πολύ περισσότερο από το μυαλό μούδιασμα-μπορεί επίσης να παράγει ένα οροπέδιο φυσικής κατάστασης. “Όταν κάνετε το ίδιο ακριβώς πράγμα και πάνω, το σώμα σας πρόκειται να χρησιμοποιηθεί σε αυτό, καθώς θα φτάσετε σε ένα σημείο όπου δεν βλέπετε πλέον βελτίωση ή αλλαγή”, δηλώνει ο Lacey…

Leave a Reply

Your email address will not be published.