Η ευκολότερη συνταγή με τηγανίτα ποτέ.

Γνωρίζω τηγανίτες πρωτεΐνης είναι όλη η οργή γύρω από τον κόσμο του blog. Τους έχω κάνει και για χρόνια.
Τα πιο πρόσφατα βίντεο μου

Αμερικανική κριτική βιβλίου βρωμιάς
Αμερικανική κριτική βιβλίου βρωμιάς

Περισσότερα βίντεο

Επόμενο
Αναθεώρηση του ανορθόδοξου βιβλίου και του Netflix
07:28

Ζω
00:00
08:21
12:07

Αλλά, πριν πάω τη διαδρομή πρωτεΐνης τηγανίτα που χρησιμοποίησα για να φτιάξω αυτές τις απίστευτα βασικές βρώμης τηγανίτες πριν σπεύσω στην τάξη ή να δουλέψω.

Αυτά δεν είναι χνουδωτά τηγανίτες (που αγαπώ). Δεν έχουν αναφερθεί να αντικαταστήσουν τον Denny’s. Αυτές είναι τηγανίτες που μπορείτε να κάνετε σε κάθε δεδομένο το πρωί της Τρίτης πριν από τη δουλειά, επειδή παίρνουν μόνο 2 συστατικά και 5 λεπτά για να μαγειρέψουν. Ναι, μπορείτε να προσθέσετε σπόρους κανέλας και chia και μαγική σκόνη μονόκερου για να κάνετε αυτά τα “καλύτερα” – αλλά αυτό δεν είναι το σημείο. Το θέμα είναι να το κρατήσετε απλό.

Δύο συνταγή συστατικού

Τραβήξτε το αυγό και στη συνέχεια προσθέστε το πακέτο βρώμης.

Στη συνέχεια, το έβαλα αυτό στην άκρη και αφήστε το να καθίσει για 30 λεπτά ενώ ετοιμάζομαι. Μπορείτε επίσης να το αναμίξετε τη νύχτα πριν, ψύξτε και να το μαγειρέψετε το πρωί – αλλά θα πρέπει να προσθέσετε μια βουτιά γάλακτος/ γάλακτος υπο -πνεύμα επειδή θα είναι πολύ παχύ.

Μάγειρας.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Ποια είναι η επιλογή της επιλογής σας;

Ξέρω ότι μερικοί άνθρωποι βάζουν το ελληνικό γιαούρτι στην κορυφή, αλλά δεν μου αρέσει όταν το ζεστό φαγητό μου κρυώνει.

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Φώνα

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

10
Καρφίτσα

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

Γνωρίζω τηγανίτες πρωτεΐνης είναι όλη η οργή γύρω από τον κόσμο του blog. Τους έχω κάνει και για χρόνια. Τα πιο πρόσφατα βίντεο μου Αμερικανική κριτική βιβλίου βρωμιάς Αμερικανική κριτική βιβλίου βρωμιάς Περισσότερα βίντεο Επόμενο Αναθεώρηση του ανορθόδοξου βιβλίου και του Netflix 07:28 Ζω 00:00 08:21 12:07 Αλλά, πριν πάω τη διαδρομή πρωτεΐνης τηγανίτα που…

Leave a Reply

Your email address will not be published.