Παρασκευή διασκέδαση και αποτυχία

ευχαριστημένη την Παρασκευή!

Ξεκίνησα τη μέρα μου με ένα τρέξιμο 10 μιλίων γιατί δεν είμαι σίγουρος αν θα τρέξω αύριο ή όχι και προσπαθώ να κρατήσω τα χιλιόμετρα μου πριν από το LA. Αυτό δεν είναι το ίδιο με ένα μακροπρόθεσμο, αλλά κάνω ό, τι μπορώ.
Τα πιο πρόσφατα βίντεο μου

Δοκιμή αντισωμάτων Covid 19
Πήρα τη δοκιμή αντισωμάτων Covid19. Δείτε πώς πήγε και τα αποτελέσματα!

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 5 λεπτών, 19 δευτερόλεπτα

Επόμενο
5 λεπτά τρέξιμο προθέρμανση
05:34

Ζω
00:00
08:21
05:19

Χθες έκανα μια ειδική απόλαυση στο πρωινό και το δημοσίευσα στο Instagram. Παραδόξως, πολλοί άνθρωποι δεν είχαν ακούσει για μαγειρεμένο γκρέιπφρουτ πριν; Απλώς πασπαλίζω (πολύ) καστανή ζάχαρη σε ένα γκρέιπφρουτ και το έβγαλα μέχρι να είναι ζεστό και χαλαρό. Yummmm! (Instagram runeatrepeat)

Αυτό ήταν το χθεσινό #win επειδή ήταν εκπληκτικό!

Αλλά, είχα επίσης ένα #fail όταν έσπασα το δόντι μου.

Δεν πρόκειται να σας πω πώς, απλά ξέρετε ότι είναι ενοχλητικό. Εδώ είναι μια φωτογραφία του μεγάλου μου στόματος προ-τσιπ. Σπασμένο.

Έχω ένα ραντεβού σήμερα στις δώδεκα το μεσημέρι για να δω αν ο οδοντίατρος μπορεί να με διορθώσει. ευχήσου μου καλή τύχη! Είναι ένα πραγματικά μικροσκοπικό τσιπ, αλλά είμαι ένας υποχονδριακός, οπότε αυτό θα είναι ενδιαφέρον…

Αύριο θα πάω στο RNR Pasadena Half Marathon Expo και τρέχω τον αγώνα την Κυριακή.

Θα είσαι εκεί? Θέλετε να κάνετε παρέα και να μιλήσετε για κάλτσες συμπίεσης και chafing και άλλα πράγματα runnery;

Ακολουθήστε με στο Twitter και θα δώσω ένα κεφάλι όταν είμαι εκεί. Αν με δείτε παρακαλώ πείτε “Γεια! Είσαι αυτό το κορίτσι Runeatrepeat; ” <- Αυτό λένε πολλά peeps ούτως ή άλλως. ΕΡΩΤΗΣΗ: Έχετε πετάξει ποτέ ένα δόντι; Εγώ όχι! Έχω απολύτως φρικιαστικά όταν συνέβη επίσης. Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας Αποθηκεύσετε Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι! Μερίδιο Τιτίβισμα Καρφίτσα Μερίδιο Ταχυδρομείο Μερίδιο Συνεχίστε να επιλέγετε αυτά: AFC Half Marathon Race Recap και φωτογραφίες AFC Half Marathon Race Recap και φωτογραφίες Η καλύτερη πόλη της Αμερικής (Σαν Ντιέγκο) Half Marathon Race αποτελέσματα και ανασκόπηση. AFC Half Marathon Photos. Τρέχει μέσα Τι σας κρατά πίσω από το τρέχον στόχο σας Τι σας κρατά πίσω από το τρέχον στόχο σας Η νοοτροπία σας είναι αυτό που πραγματικά σας κρατά πίσω από τους στόχους σας. Δεν είναι η ικανότητά σας να τρέχετε τόσο γρήγορα ή μακριά Disney World 5K Race Recap Disney World 5K Race Recap Walt Disney World 5K Race Recap. Εκτελέστε τη Disney Expo, τις φωτογραφίες του αγώνα και την εκκίνηση. Ιδέες για τη λειτουργία του WDW Race Weekend Surf City Half Marathon Αποτελέσματα και ανακεφαλαίωση Surf City Half Marathon Αποτελέσματα και ανακεφαλαίωση Το μαραθώνιο Surf City και το Half Marathon αποτελούν τα αποτελέσματα και την ανασκόπηση. Φωτογραφίες και διασκέδαση από τον μισό μαραθώνιο τρέχει στην παραλία Huntington Disney World 10K Race Recap Disney World 10K Race Recap Εκτελέστε το Σαββατοκύριακο Disney World Marathon 2022. Disney 10K Race Review και Recap. κορυφαίες 10 φωτογραφίες και στιγμές από το τρέξιμο Ανακεφαλαίωση αγώνα Irvine Half Marathon Ανακεφαλαίωση αγώνα Irvine Half Marathon Ανασκόπηση και αναθεώρηση του Half Marathon. Irvine μισό τρελό μισό μαραθώνιο τρέξιμο πορεία και αναθεώρηση αγώνα και ιδέες για ⚡ από το ShareaHolic .

ευχαριστημένη την Παρασκευή! Ξεκίνησα τη μέρα μου με ένα τρέξιμο 10 μιλίων γιατί δεν είμαι σίγουρος αν θα τρέξω αύριο ή όχι και προσπαθώ να κρατήσω τα χιλιόμετρα μου πριν από το LA. Αυτό δεν είναι το ίδιο με ένα μακροπρόθεσμο, αλλά κάνω ό, τι μπορώ. Τα πιο πρόσφατα βίντεο μου Δοκιμή αντισωμάτων Covid 19…

Leave a Reply

Your email address will not be published.