Αναθεώρηση ζώνης Slendertone

Γεια! Σήμερα δουλεύω με τη Slendertone για να μοιραστώ μερικές πληροφορίες σχετικά με τη ζώνη Slendertone – το AB Toner. Ήμουν απίστευτα περίεργος και ενθουσιασμένος όταν ήρθαν σε επαφή μαζί μου, έτσι ήμουν στο να το δοκιμάσω.

Πήρα τη ζώνη στη Φλόριντα όταν βγήκα εκεί τον Δεκέμβριο. Ήθελα να σιγουρευτώ ότι το χρησιμοποίησα για λίγο πριν μοιραστώ τις σκέψεις μου. Ήρθε με μια θήκη για να το κρατήσει μέσα, έτσι ήταν εύκολο να κολλήσει στη μεταφορά μου.
Τα τελευταία μου βίντεο

Η γοητευτική σύζυγός μου στο Pysch Ward: A Memoir – Review Book Review
Η γοητευτική μου γυναίκα στο θάλαμο Pysch: Ένα απομνημονεύμα
από τον Mark Lukach

Ανασκόπηση βιβλίων ήχου των καλύτερων πωλήσεων Memoir κυκλοφόρησε το 2017.

Είναι καλή ακρόαση;
Μοιράζομαι μια γρήγορη ανασκόπηση του βιβλίου που διατίθεται στο Audible.

Από το Amazon:

Ένα καρδιακό, αλλά ελπιδοφόρο απομνημονεύμα ενός νεαρού γάμου που επαναπροσδιορίζεται από το πρόβλημα της ψυχικής υγείας και επιβεβαιώνει τη δύναμη της αγάπης.

Η ζωή του Mark και του Giulia ξεκίνησε μαζί ως παραμύθι. Έπεσαν ερωτευμένοι στα δεκαοκτώ, παντρεύτηκαν στα είκοσι τέσσερα και άρχισαν τη ζωή τους στο Σαν Φρανσίσκο σύντομα μετά. Αλλά όταν η Giulia ήταν είκοσι επτά, υπέστη ένα τρομακτικό και απροσδόκητο ψυχωτικό διάλειμμα που την προσγειώθηκε στον ψυχικό χώρο για σχεδόν ένα μήνα. Μια μέρα ήταν ζωντανή και καλά προσαρμοσμένη. Η επόμενη, ήταν παραληρητική και αυτοκτονική, πεπεισμένη ότι οι αγαπημένοι της δεν ήταν ασφαλείς.

Ερώτηση:
Τι βιβλίο ή podcast ακούτε τώρα;

Τι πρέπει να ακούσω στη συνέχεια;!

Οι σύνδεσμοι προς το βιβλίο και άλλες κριτικές βρίσκονται στο runeatrepeat.com

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 5 λεπτών, 31 δευτερολέπτων

Επόμενο
Το Podcast ανακεφαλαιώνει από τις 6 Αυγούστου
07:26

Ζω
00:00
08:21
05:31

Η πρώτη μου ερώτηση ήταν: “Πώς λειτουργεί;”

Το Slendertone χρησιμοποιεί τεχνολογία τόνωσης ηλεκτρικών μυών (EMS) για να δημιουργήσει ισχυρές, βαθιές μυϊκές συστολές για να τονώσει το σώμα σας. Είναι κλινικά αποδεδειγμένη τεχνολογία για ταυτόχρονα να κλωτσήσει και να στοχεύει τους μυς με τους μικρούς ηλεκτρικούς παλμούς. Το κάνει με παρόμοιο τρόπο όπως το σώμα σας θα έκανε φυσικά κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Προσωπικά πιστεύω ότι ο καλύτερος τρόπος για να το χρησιμοποιήσετε είναι κατά τη διάρκεια μιας βόλτας. Είναι καλή ιδέα να κάνετε διπλή εργασία ενώ ασκείτε και κρατάτε τον πυρήνα σας σφιχτά. Η χρήση της slendertone ενώ κάνετε άσκηση βοηθά να κρατάει τους μυς που αναθέτουν και να εργάζονται. Ήμουν σε θέση να το φορέσω κάτω από ένα φούτερ κανένα πρόβλημα. Υπάρχει μια μικρή τσέπη για το τηλεχειριστήριο ισχύος.

Σκέψεις: Ναι, ένιωσα τους μύες μου να συμβάλλουν. Πραγματικά σοκαρισμένος στην αρχή λίγο γιατί δεν περίμενα να το νιώσω τόσο ισχυρό! Χα! Έκανα ένα αστείο θόρυβο που εύχομαι να έχω βίντεο για εσάς.

Δείτε το βίντεο στο “Πώς αισθάνεστε;” σελίδα του ιστότοπού τους για άλλες αντιδράσεις.

Αυτό είναι ένα καλό προϊόν για κάποιον σαν εμένα που είναι καλός για το καρδιο, αλλά κακό για την εργασία AB. Ή είναι καταπληκτικό αν προσπαθείτε να κάνετε το AB, αλλά είναι πραγματικά κακό στη διατήρηση των κοιλιακών σας συμβαλλόμενων ενώ το κάνετε. (Διαβάστε: Εάν κάνετε ένα εκατομμύριο κρίσεις, αλλά χρησιμοποιείτε κακή μορφή και είναι χάσιμο του χρόνου σας.)

Το έβαλα επίσης στον Ben και είπε ότι αισθάνθηκε ότι η ζώνη εργάζεται και αισθάνθηκε ωραία. Δεν μπορούσε να το χρησιμοποιήσει με συνέπεια επειδή δεν ήταν το ιδανικό μέγεθος γι ‘αυτόν και απλά το κράτησε στο στομάχι του. Νόμιζε ότι ήταν απίστευτα δροσερό.

Έχουν μια ποικιλία από ζώνες τόνωσης. Μπορείτε να τα ελέγξετε όλα εδώ.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. -Είδα ότι έχουν μια προσφορά για τα τακάκια αντικατάστασης Toner Plus για απίστευτα χαμηλό κόστος (έχω δει παρόμοια προϊόντα για $ 500, σοβαρά).

Και λαμβάνοντας υπόψη ότι “οι κοιλιακοί γίνονται στην κουζίνα” πρέπει επίσης να το χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος

Πάρτε το; Πάρτε το;

Χα!

Ελέγξτε πολύ περισσότερα για το SlenderTone εδώ.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Είναι ιδανικό τώρα το ABS σας;

Αυτή η ανάρτηση είναι σε συνεργασία με τη Slendertone. Όλες οι γνώμες είναι δική μου.

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

Γεια! Σήμερα δουλεύω με τη Slendertone για να μοιραστώ μερικές πληροφορίες σχετικά με τη ζώνη Slendertone – το AB Toner. Ήμουν απίστευτα περίεργος και ενθουσιασμένος όταν ήρθαν σε επαφή μαζί μου, έτσι ήμουν στο να το δοκιμάσω. Πήρα τη ζώνη στη Φλόριντα όταν βγήκα εκεί τον Δεκέμβριο. Ήθελα να σιγουρευτώ ότι το χρησιμοποίησα για λίγο…

Leave a Reply

Your email address will not be published.